Tjenester

Viken Ventilasjon AS utfører montasje av alle typer inneklimaanlegg og vi deler opp våre tjenester i 3 underkategorier; Industri ventilasjon, Større boligprosjekter og Rehabilitering av ventilasjon. Nedenfor kan du lese mer om hver av våre tjenester.

Næring og industri ventilasjon

Vi leverer ventilasjon til industribygg. Vi innehar et brett spekter med erfaringer når det gjelder…

Les mer

løsninger og solid utførelse innen industri. Montasje av syrefast kvalitet samt produksjon av plassbygde kanaler/rektangulære tilpassede utfordringer.  Et utvalg av våre kunder er Nortura, Mills, Vamma Kraftstasjon og Orkla Food

Vis mindre

Bolig ventilasjon

Viken Ventilasjon AS leverer også montasjeoppdrag i større boligprosjekter. Vi tilbyr da utbyggerne montasje som en del av vårt totalprodukt.

Les mer

Vi er beviste der takhøyder samt trange løsninger er et problem. Et utvalg av prosjekter i senere tid er Bellevue Brygge, Hasle 01 og Kulås Terrasse, Oksenøya B1

Vis mindre

Rehabilitering av ventilasjon

Vi utfører rehabilitering av ventilasjonsanlegg i eksisterende bygg, hvor vi også tar med oss bygningsmessige arbeider.

Les mer

Ventilasjonsanlegg kan også monteres i eksisterende boliger. Mange års erfaring hjelper oss å finne de beste løsningene ved slik montasjeoppdrag. Vi har god erfaring med utskifting av eldre eksisterende anlegg i boliger. Viken Ventilasjon AS har den nødvendige kunnskap for å kunne gjennomføre alle typer rehabiliteringsoppdrag på en fagmessig og trygg måte.

Vis mindre